Ballonvaart Antwerpen vaar mee over de stad!

 • City tour over Antwerpen 
 • Vanuit Antwerpen naar; Brecht, Brasschaat, Lier, Kontich en verder
 • Privé vaart mogelijk

 

Ballonvaart over Antwerpen

149 per persoon

Ballonvaart Antwerpen: De stad vanuit de lucht!

Antwerpen is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en indrukwekkende architectuur. Wat is er nu mooier dan deze stad vanuit de lucht te bewonderen? Een ballonvaart over Antwerpen biedt een adembenemend uitzicht over de stad en haar omgeving. Up Ballooning vaart als een van de weinigen boven deze stad. We vertellen u alles over ballonvaarten in Antwerpen en waarom dit zo’n geweldige activiteit is om te doen!

Je stijgt op aan de rand van Antwerpen in functie van de windrichting. Vanuit Linkeroever, Brasschaat vlieg je knal boven de O-L-V-Kathedraal, de Zoo, het Justitiepaleis, maar ook de hippe buurten zoals het eilandje met het Mas en het Zuid.

Meer info over een ballonvaart Antwerpen

De Provincie Antwerpen heeft heel wat meer te bieden dan enkel zijn Stad. Wens je te varen over je eigen geboortedorp? Of interesseren U de vele forten in de regio. Wens je te varen over de Haven van Antwerpen als bedrijfsincentive? Starten in stijl vanuit het Stadspark van Brasschaat? Je kan steeds uw eigen luchtballon huren, om zo je eigen voorkeur vanuit een luchtballon te zien.

Geniet van een professionele ballonvaart boven Antwerpen, bestel nu nog je ballonvaart online of contacteer ons. Bekijk even onze handige vluchtplanner.

 

Ballonvaart Antwerpen Stad

149.00 

1403 op voorraad

Een unieke ervaring

Een ballonvaart is een unieke ervaring die u nog lang zal bijblijven en elke ballonvaart is verschillend. Het gevoel van vrijheid en gewichtloosheid in de lucht is iets wat u moet ervaren om te begrijpen. Tijdens de ballonvaart kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de stad Antwerpen en de omgeving. U zult versteld staan van de schoonheid van de stad vanuit de lucht. Bovendien is een ballonvaart de perfecte manier om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de stilte en het uitzicht.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij werken alleen samen met ervaren en professionele ballonvaarders die beschikken over alle nodige certificaten en vergunningen. Bovendien zijn alle ballonnen uitgerust met de modernste veiligheidsvoorzieningen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw ballonvaart.

Speciale gelegenheden

Een ballonvaart is niet alleen een unieke ervaring, het is ook een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijksaanzoek, een jubileum of een verjaardag. Maar ook voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten is een ballonvaart een uitstekende keuze. Wij kunnen de ballonvaart in Antwerpen volledig op maat maken, zodat het perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Boek uw ballonvaart vandaag nog!

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw ballonvaart over Antwerpen! Het is een unieke en onvergetelijke ervaring die u nog lang zal bijblijven. Bovendien is het een geweldige manier om de stad Antwerpen en haar omgeving te ontdekken. Dus waar wacht u nog op?

  Verloop ballonvaart over Antwerpen

  • Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie rond Antwerpen.
  • Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
  • Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.
  • Ballonvaart van een minimaal 1 uur over de Stad Antwerpen
  • Après-ballon met Champagne op het landingsterrein.
  • Verzekering door Axis.

  Privévluchten op maat

   

  Wens je alles nog een stuk exclusiever? Reserveer dan een privévlucht helemaal voor jou alleen en neem je geliefde, zakenrelaties, vrienden of familie mee op dit avontuur.