Ballonvaart Brugge vaar mee over de stad!

 • Ballonvaart over Brugge in groep
 • Privé ballonvaart mogelijk

 

Ballonvaart over Brugge

149 per persoon

Ontdek de Magie van Ballonvaren in Brugge

Wil je de adembenemende charme van Brugge vanuit een uniek perspectief ervaren? Brugge is één van de mooiste steden van Europa. Maak een ballonvaart over deze romantische stad met zijn kronkelende steegjes. Het is de stad bij uitstek voor het maken van een city-tour ballonvaart Brugge.

Adembenemende Uitzichten

Brugge is de hoofdstad van West-Vlaanderen en heeft heel wat te bieden, zowel de authentieke gebouwen als de moderne architectuur zoals het Concertgebouw, dat tot de belangrijkste in Vlaanderen behoort, het is vanuit een luchtballon van vrij ver te herkennen. Het Belfort op de Grote markt in Brugge is één van de pronkstukken van de stad.

Om een vaart te maken over de stad Brugge moeten we steeds rekening  houden met de windrichting. Daarom hebben we verschillende opstijglocatie rond deze authentieke stad. De Dag van de vaart bepalen we dus de juiste locatie om op te stijgen.

Ballonvaart over Brugge

159.00 

Een unieke ervaring

Een ballonvaart is een unieke ervaring die u nog lang zal bijblijven en elke ballonvaart is verschillend. Het gevoel van vrijheid en gewichtloosheid in de lucht is iets wat u moet ervaren om te begrijpen. Tijdens de ballonvaart kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de stad Antwerpen en de omgeving. U zult versteld staan van de schoonheid van de stad vanuit de lucht. Bovendien is een ballonvaart de perfecte manier om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de stilte en het uitzicht.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij werken alleen samen met ervaren en professionele ballonvaarders die beschikken over alle nodige certificaten en vergunningen. Bovendien zijn alle ballonnen uitgerust met de modernste veiligheidsvoorzieningen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw ballonvaart.

Speciale gelegenheden

Een ballonvaart is niet alleen een unieke ervaring, het is ook een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijksaanzoek, een jubileum of een verjaardag. Maar ook voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten is een ballonvaart een uitstekende keuze. Wij kunnen de ballonvaart in Antwerpen volledig op maat maken, zodat het perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Boek uw ballonvaart vandaag nog!

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw ballonvaart over Antwerpen! Het is een unieke en onvergetelijke ervaring die u nog lang zal bijblijven. Bovendien is het een geweldige manier om de stad Antwerpen en haar omgeving te ontdekken. Dus waar wacht u nog op?

  Verloop ballonvaart over Brugge

  • Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie rond Brugge.
  • Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
  • Ballonvaart van een minimaal 1 uur over de Stad Brugge
  • Après-ballon met Champagne op het landingsterrein.
  • Verzekering door Axis.
  • Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.

  Privévluchten op maat

   

  Wens je alles nog een stuk exclusiever? Reserveer dan een privévlucht helemaal voor jou alleen en neem je geliefde, zakenrelaties, vrienden of familie mee op dit avontuur.