Ballonvaart ochtend
Geniet van de stilte

Ballonvaart in de ochtend

145 per volwassene
115 per kind (-12j)

De ochtendvaarten zijn het mooist! Ga mee op avontuur! We starten regio Sint-Niklaas Waasland. Landelijk centraal tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

Onze ochtendvaarten zijn de mooiste vaarten! Ze zijn iets specialer, iets magischer, door hun sprookjesachtige vergezichten waar de langzaam opkomende zon voor zorgt. U waant zich tevens tussen nevel en mist, die zorgt voor een adembenemend perspectief. Werp een blik op de wereld onder je, die zachtjes ontwaakt.

In de ochtend is het meest veilige moment om te gaan ballonvaren. Door de afkoeling in de nacht. is de lucht aan de grond: koud, traag, stabiel je land bijna altijd rechtop! 

Wat moet je verwachten?

 

  • Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie.
  • Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
  • Ballonvaart van een minimaal 1 uur.
  • Après-ballon met Champagne op het landingsterrein.
  • Verzekering door Aviabel.
  • Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.

BallonvaartPrijsKopenToevoegen
115.00  incl. BTW
145.00  incl. BTW

Privévluchten op maat

 

Wens je alles nog een stuk exclusiever? Reserveer dan een privévlucht helemaal voor jou alleen en neem je geliefde, zakenrelaties, vrienden of familie mee op dit avontuur.

Bazel, Beveren, Kruibeke, Lochristi, Lokeren, Moerbeke-Waas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Overmere, Wachtebeke, Belsele, Waasmunster, Wachtebeke, Sint-gillis-waas, De klinge, Sinaai, Zele, Hamme, Dendermonde