Ballonvaart Ooster en Westerschelde

Ballonvaart over de Scheldes

€180 per persoon

Geniet van een prachtige vaart over de Schelde. We starten aan de Westerschelde. Je krijgt mooie beelden te zien bij laagwater, geniet van schorren, kreken en zandbanken. Bekijk het verloop van de vaargeul met daarin gigantische wereldschepen die de haven van Antwerpen in- en uitvaren.

Terug over land geniet je van de uitgestrekte Polders. Nu beginnen we aan de Oosterschelde. Een heel andere rivier met mosselbanken, ondieper water en mysterieuze sporen in de rivierbodem. Soms een enkele platbodem op weg naar zijn waterperceel.

Eens er terug land in zicht is, zijn we al ter hoogte van Zierikzee of Tholen en dan zetten we de landing in. We genieten nog even van een lekker drankje en hapje en voldaan van de prachtige ervaring rijden we terug in een comfortabele busje naar de vertrekplaats. Een echte aanrader voor wie iets exclusief wil beleven. Hoe bestellen? Mail ons.

Wat moet je verwachten?

 

  • Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie.
  • Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
  • Ballonvaart van een minimaal 1 uur.
  • Après-ballon met Champagne op het landingsterrein.
  • Verzekering door Aviabel.
  • Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.

Deze vlucht kan je niet meteen online boeken.
Neem even contact op met ons. 

Contacteer ons

Contacteer ons

Privévluchten op maat

 

Wens je alles nog een stuk exclusiever? Reserveer dan een privévlucht helemaal voor jou alleen en neem je geliefde, zakenrelaties, vrienden of familie mee op dit avontuur.

Ballonvaart over Oosterschelde, Westerschelde, Verdronken land van saeftinghe.