Cadeaubon ballonvaart

Ballonvaart als geschenk

145 per volwassene
115 per kind (-12j)

Wens je u vrienden en familie te verrassen met cadeaubon voor een ballonvaart? Bereid je dan maar al voor op super blije gezichten! Een ballonvlucht is het ideale geschenk voor tal van gelegenheden.  Met een cadeaubon voor een ballonvaart, beleeft je een unieke luchtdoop om nooit meer te vergeten!

Wat we belangrijk vinden bij Up Ballooning is dat iedereen die onze cadeaubon krijgt, ook snel kan ballonvaren. Bij gevolg varen we de cadeaubons in de regio Waasland Sint-Niklaas Oost-Vlaanderen. Deze regio is vlot berijkbaar vanuit Gent Antwerpen en Brussel. Wil de ontvanger van de bon toch Over Antwerpen of Gent varen dan kan dit!

 

Waarom je cadeaubon bestellen bij Up Ballooning?

  • Rechtstreeks bij u ballonvaarder! 
  • Originele bon
  • Eenvoudig te bestellen
  • Meteen in je mailbox
  • Bestellen, printen en weggeven
  • Online zelf je vaart plannen
(7 klantbeoordelingen)

BallonvaartPrijsKopenToevoegen
115.00 
145.00 

Heb je reeds een cadeaubon?

Als je al een cadeaubon of voucher hebt, dan kan je vervolgens je vlucht reserveren. Dat kan hier meteen, online.

Geen vaarten gepland?

In de Winter periode kan het zijn dat we geen geplande vaarten hebben. Geen nood je kan alvast je cadeabon verzilveren zo blijft deze geldig. We nodigen u nadien uit per sms.

Waarom cadeaubonnen bestellen Up Ballooning

 

 

Een cadeaubon voor elke gelegenheid

De kracht van Up Ballooning zit in de persoonlijke behandeling van de passagiers. Geen manden van 16 tot 20 passagier maar kleinschalig en gezelligheid. Bij ons aanbod vindt u echt voor iedereen wel wat wils. voor elke gelegenheid de juiste cadeaukaart. Zoekt u een cadeaubon voor een man of juist een vrouw? Zoekt u een origineel cadeau voor jonge ouders, uw vader die met pensioen gaat of als kerstgeschenk voor uw werknemers? U kunt het zo gek niet bedenken, of u vindt er een geschikte cadeaukaart voor. Bovendien kunt u 1 bon bestelen of een ganse ballon mand afhuren en als grotere geschenken geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een cadeaubon als persoonlijk cadeau

Twijfelt u of het geven van een cadeaubon wel persoonlijk genoeg is? Bij Up ballooning zijn we er van overtuigd dat een cadeaubon voor een ballonvaart een perfect persoonlijk cadeau is. U bent degene die het thema ballonvaren heeft bepaalt, waardoor u eigenlijk al een beetje iets persoonlijk meegeeft aan je cadeaubon. En wees gerust de ontvanger zal in de wolken zijn na zijn ballonvaart beleving.

Cadeaubonnen eenvoudig online bestellen

Een cadeaubon kopen hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Op onze website kunt u de gewenste cadeaubonnen eenvoudig, snel en veilig online bestellen. Op de bestelpagina kiest u eerst het aantal cadeaubons en je kan online betalen. Je krijgt de bons via je mailbox waar u nadien ze makkelijk kan afprinten. Op de ban staat een code die toegang geeft tot onze planning.

Veel ervaring met zakelijke bestellingen

Het team van Up Ballooning heeft veel ervaring met zakelijke bestellingen. Gaat u de cadeaubonnen namens een bedrijf online bestellen? Dan kunt u gebruik maken van onze expertise en extra voordelen. Zakelijke bestellingen doet u gemakkelijk via een factuur. Ook denken we graag met u mee over maatwerk voor uw bedrijf. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw cadeaukaarten te personaliseren door uw bedrijfslogo op de passen te drukken. Neem gerust contact met ons op en vraag een offerte aan!

✓ Verjaardagen ✓ Valentijn ✓ Kerst geschenk ✓Nieuwjaars cadeau ✓ Vaderdag ✓ Moederdag ✓ Communie ✓Lentefeest ✓Verwen je zelf ✓Cadeau voor hem ✓Cadeau voor haar ✓geschenk voor opa ✓Geschenk voor oma ✓Cadeaubon voor bedrijven