Ballonvaart Gent

Met een luchtballon over Gent:

149 139 per persoon

Ballonvaart boven Gent: Een onvergetelijke ervaring

Wilt u Gent op een unieke manier ontdekken? Maak dan een ballonvaart over deze prachtige stad! Een ballonvaart is een onvergetelijke ervaring die u nog lang zal bijblijven. In deze blog vertellen we u alles over ballonvaarten in Gent en waarom dit zo’n geweldige activiteit is om te doen.

Gent vanuit de lucht

Een ballonvaart over Gent biedt u een adembenemend uitzicht over de stad en de omliggende gebieden. U kunt genieten van de prachtige architectuur en historische bezienswaardigheden, zoals het Gravensteen, de Sint-Baafskathedraal en het Belfort van Gent. U zult versteld staan van de schoonheid van de stad vanuit de lucht. Bovendien is een ballonvaart de perfecte manier om de drukte van de stad te ontvluchten en even helemaal tot rust te komen.

Geniet van een professionele ballonvaart boven Gent. We bieden de beste prijs ballonvaart Gent. Vragen? Neem contact met ons op. Bekijk even onze handige vluchtplanner.

Ballonvaart over Gent

139.00 

1476 op voorraad

Een veilige en professionele ballonvaart

Als u een ballonvaart maakt, wilt u natuurlijk wel zeker zijn van uw veiligheid. Up Ballooning is uitgerust met de modernste veiligheidsvoorzieningen. Up Ballooning is een professioneel ballonvaart bedrijf dat werk met ballonvaarders die beschikken over alle nodige certificaten en vergunningen. Zo bent u verzekerd van een veilige en professionele ballonvaart.

Een unieke ervaring

Een ballonvaart over Gent is niet alleen een unieke ervaring, het is ook een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijksaanzoek, een jubileum of een verjaardag. Maar ook voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten is een ballonvaart een uitstekende keuze.

Boek uw ballonvaart vandaag nog!

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw ballonvaart over Gent! U zult er zeker geen spijt van krijgen. Een ballonvaart is een unieke en onvergetelijke ervaring die u nog lang zal bijblijven. Bovendien is het een geweldige manier om de stad Gent en haar omgeving te ontdekken. Dus waar wacht u nog op?

Wat moet je verwachten?

 

  • Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie.
  • Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
  • Ballonvaart van een minimaal 1 uur.
  • Après-ballon met Champagne op het landingsterrein.
  • Verzekering door Aviabel.
  • Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.

Privévluchten op maat

 

Wens je alles nog een stuk exclusiever? Reserveer dan een privévlucht helemaal voor jou alleen en neem je geliefde, zakenrelaties, vrienden of familie mee op dit avontuur.