Ballonvaart 3 personen Privé

Een ballonvlucht voor 3 personen is een populaire vluchtformule bij Up Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, familie of vrienden van de prachtige verzichten die het Vlaamse landschap ons te bieden heeft. Ballonvaren met je eigen gezelschap geeft een meerwaarde aan u ballonvaart beleving.

 

(6 klantbeoordelingen)

950.00  incl. BTW

Opstijglocaties

Up Ballooning beschikt over enkele opstijglocaties die we gebruiken in functie van de windrichting en snelheid. Zo kan ons ervaren team steeds een veilige en ontspannen ballonvlucht garanderen.

Wat is inbegrepen?

 • Een persoonlijke Vip behandeling.
 • Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie.
 • Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
 • Ballonvaart van een minimaal 1 uur.
 • Après-ballon met Champagne op het landingsterrein.
 • Een exclusief vaartcertificaat als aandenken.
 • Verzekering door Axis.
 • Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.
 • Een ballonvaart zonder andere passagiers in de mand.

Hoe verloopt een ballonvaart?

We nemen jullie in de wereld van ballonvaren. Ga mee op avontuur, elke vaart is steeds onvoorspelbaar en iets uniek! We verwelkomen u op de afgesproken plaats.  De balloncrew stelt de luchtballon op alvorens vertrek we betrekken u hierbij waar kan! U krijgt een persoonlijke briefing door de piloot, dit omvat: Alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften, uitgebreid uitgelegd over het vaart gebeuren en de landing. Zo kan zelfs de meest gestresseerde passagier met hoogtevrees met volle teugen genieten van de ballonvaart die ongeveer een uur duurt. Afsluiten doen we met een leuke babbel en aperitief op de landingsplaats. Voor de allerkleinste onder ons voorzien we frisdrank. Met een traditionele doop sluiten we deze rustgevende luchtdoop af.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

Er bestaat geen minimum of maximumleeftijd om mee te mogen vliegen met een warme luchtballon. Bij kinderen onder de 12 jaar is een begeleider wel verplicht. Indien de kinderen niet boven de ballonmand uit kunnen kijken, is een opstapje of kruk wel aan te raden.

Wat moet je aandoen voor een ballonvaart?

Een ballonvaart is een sportief gebeuren we raden u aan om stevige schoenen en lange broek aan te doen. Koud is het nooit in de mand, het kan wel flink afkoelen als de zon ondergaat.

Hoogtevrees?

Hebben sommige groepsleden last van hoogtevrees? Laat dat alvast geen issue zijn! Tijdens een luchtballonvaart maak je geen fysiek contact met de grond

Wens je een ballonvaart voor 3 personen op maat?

 • Verkies je een eigen gekozen opstijglocatie?
 • Andere specifieke vluchtwensen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een offerte op maat!

Wat vinden onze klanten van Up Ballooning?

Mr. Mushrooms
Mr. Mushrooms
2023-07-29
Flight was exceptionally perfect. We flew over Waasland Wachtebeke Sinaai. Soft landing and drinks to close off the ideal flight.
Frank Vantroyen
Frank Vantroyen
2023-07-15
Wat een topervaring was dat vandaag. Met ons gezin een privè ballonvaart vanuit Antwerpen. Na een geweldig mooie vlucht geland in Westmalle. Bedankt Up Ballooning! Het was onvergetelijk. Een dikke pluim ook voor de piloot en de hele crew. Zeker een aanrader!
Andries De Clippeleir
Andries De Clippeleir
2023-06-27
Fantastische ervaring om met Up Ballooning mee te vliegen. Zicht boven de wolken was fenomenaal! Uitleg van de piloot was heel interessant. Absolute aanrader om als cadeau te geven!
Goele Dieryck
Goele Dieryck
2023-06-18
Gisteren een avondvlucht gedaan van Gent richting Eeklo. Een geweldige ervaring. Ook een top-piloot die duidelijke richtlijnen gaf voor een veilige en prachtige vlucht!
Marc buelens
Marc buelens
2023-06-17
100 procent aan te raden , zelfs petekind van 7 jaar is meegegaan en vond het heel leuk, voor herhaling vatbaar
Elke elkebrabant@hotmail.com
Elke elkebrabant@hotmail.com
2023-06-15
We hadden een privé ballonvaart met het gezin. Wat een fantastische ervaring! Het was een rustige, mooie ochtendvlucht met aansluitend een lekker ontbijt met bubbels en een gezellige babbel met de crew. Zeker voor herhaling vatbaar!
Chelsey De Nef
Chelsey De Nef
2023-06-11
Super goede service gehad, alles was tot ik de puntjes inorde en verzorgd. Heb je een vraag zij beantwoorden deze correct en zo snel mogelijk. Veiligheid staat bij hen op nummer 1, daarnaast zorgen ze ervoor dat je een top ervaring hebt en kan genieten van de vaart. Ik raad Up Ballooning aan iedereen aan die graag is zo een vaart wilt maken. Ik zou het zeker opnieuw doen!
Jens Colpaert
Jens Colpaert
2023-06-07
Deze avond een mooie vaart gemaakt van Kieldrecht tot kalken. Mooie uitleg gekregen over de streek. Een leuke mooie 57ste vaart. En binnenkort ga ik nog eens mee bedankt up ballooning
Up Ballooning Ballonvaarten
Up Ballooning Ballonvaarten
2023-05-11
Voor een ballonvaart in Vlaanderen moet je bij Up Ballooning zijn! We verzorgen ballonvaarten in heel Vlaanderen. We hebben formules tussen Gent en Antwerpen en over steden zoals Gent, Antwerpen en Brugge.
Bob Samson
Bob Samson
2023-05-04
Geweldige vlucht! Heldere en snelle communicatie. Wij zijn enorm tevreden en zouden zo opnieuw willen vliegen!