Ballonvaart 2 personen Privé

Een ballonvlucht voor 2 personen is een populaire vluchtformule bij Up Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, familie of vrienden van de prachtige verzichten die het Vlaamse landschap ons te bieden heeft. Ballonvaren met je eigen gezelschap geeft een meerwaarde aan u ballonvaart beleving.

 

(6 klantbeoordelingen)

699.00  incl. BTW

Opstijglocaties

Up Ballooning beschikt over enkele opstijglocaties die we gebruiken in functie van de windrichting en snelheid. Zo kan ons ervaren team steeds een veilige en ontspannen ballonvlucht garanderen.

Wat is inbegrepen?

 • Een persoonlijke Vip behandeling.
 • Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie.
 • Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
 • Ballonvaart van een minimaal 1 uur.
 • Après-ballon met Champagne op het landingsterrein.
 • Een exclusief vaartcertificaat als aandenken.
 • Verzekering door Axis.
 • Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.
 • Een ballonvaart zonder andere passagiers in de mand.

Hoe verloopt een ballonvaart?

We nemen jullie in de wereld van ballonvaren. Ga mee op avontuur, elke vaart is steeds onvoorspelbaar en iets uniek! We verwelkomen u op de afgesproken plaats.  De balloncrew stelt de luchtballon op alvorens vertrek we betrekken u hierbij waar kan! U krijgt een persoonlijke briefing door de piloot, dit omvat: Alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften, uitgebreid uitgelegd over het vaart gebeuren en de landing. Zo kan zelfs de meest gestresseerde passagier met hoogtevrees met volle teugen genieten van de ballonvaart die ongeveer een uur duurt. Afsluiten doen we met een leuke babbel en aperitief op de landingsplaats. Voor de allerkleinste onder ons voorzien we frisdrank. Met een traditionele doop sluiten we deze rustgevende luchtdoop af.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

Er bestaat geen minimum of maximumleeftijd om mee te mogen vliegen met een warme luchtballon. Bij kinderen onder de 12 jaar is een begeleider wel verplicht. Indien de kinderen niet boven de ballonmand uit kunnen kijken, is een opstapje of kruk wel aan te raden.

Wat moet je aandoen voor een ballonvaart?

Een ballonvaart is een sportief gebeuren we raden u aan om stevige schoenen en lange broek aan te doen. Koud is het nooit in de mand, het kan wel flink afkoelen als de zon ondergaat.

Hoogtevrees?

Hebben sommige groepsleden last van hoogtevrees? Laat dat alvast geen issue zijn! Tijdens een luchtballonvaart maak je geen fysiek contact met de grond

Wens je een ballonvaart voor 2 personen op maat?

 • Verkies je een eigen gekozen opstijglocatie?
 • Andere specifieke vluchtwensen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een offerte op maat!

Wat vinden onze klanten van Up Ballooning?

Het was a-dem-be-ne-mend.
Veerle Maes
2023-04-17
Een hele prachtige ballonvaart beleefd tot boven de wolken en kunnen genieten van de zon! Ook het landen is heel goed gegaan dankzij de zeer duidelijke instructies. Hele aangename piloot en crew. Bedankt!
Joke Buyle
2023-04-17
Was geeeeeel zalig.:)
Jowita Antoszek
2023-04-10
Amazing experience! Very well planned and organized! They are super responsive ,kind and friendly! The view from above is just stunning and our pilot made us felling very comfortable and safe! Absolutely recommended 🙂
Ivana T
2022-10-23
Een héél fijne ervaring en het geluk hebben dat de wind de juiste richting had vandaag. Vanuit Waasmunster over Stekene en Koewacht vliegen, leuk om je streek waar je woont op deze wijze te zien. Dankjewel Kristof
jan van daele
2022-10-16
Amazing experience. They are extremely professional, communication with them was very smooth. Highly recommend !
Boghos Karibian
2022-09-26
Top beleving
Martijn De.Putter
2022-08-01
I have a fear of heights, but once I was used to being in the balloon it was an amazing experience. You do not feel like you are moving and you float along. A wonderful and memorable experience.
Danielle Tylke
2022-07-03
Top ervaring gehad. We hadden prachtig weer en zeer vriendelijk en kundig personeel. Aanrader!
Mathijs Blommaert
2022-06-15