Ballonvaart incentive Reclame op luchtballon

  • Team building Incentive
  • Reclame op luchtballon
  • Opleiding tot ballonvaarder

Teambuilding of incentive

Deel deze schitterende ervaring met jouw collega’s, klanten. In een teambuilding draait het om de gemeenschappelijke beleving, ervaring, verbinding. Tijdens een ballonvaart zijn al deze elementen aanwezig.

Zoek je naar een originele manier om jouw seminarie / relaties een extra stimulans te geven? Uw kanten en personeel zullen opgetogen zijn bij het beleven van een ballonvaart. Een ballonvaart is steeds een avontuur, dat men samen in groep beleeft. Je leert mensen hun vaardigheden kennen en het brengt mensen in een ongedwongen sfeer dichter bij elkaar. Ballonvaren is dé ideale manier om goodwill te stimuleren tijdens bedrijfsuitstapjes, maar ook voor relatiemanagement met je klanten.

Bekijk ons aanbod en prijzen.

Combineer dit met:

Hebben we u kunnen prikkelen om samen op avontuur te kunnen gaan? Mail ons voor verdere info & prijzen.

 

Merken bouwen in een het digitale tijdperk

In een wereld met veel concurrentie wordt het steeds moeilijk voor merken om klanten te binden. De markt wordt gekenmerkt door een overaanbod, maar hoe kan uw merk eruit springen?

Up Ballooning gaat uitdaging aan om u te laten opvallen! Reclame maken lijkt gemakkelijk. Maar als je weet dat mensen dagelijks worden blootgesteld aan duizenden reclameboodschappen die via diverse media worden ‘afgevuurd’, dan valt het soms erg tegen om daartussen als bedrijf nog op te vallen. Zeker in een tijd waarin mensen steeds meer moeite hebben met reclame vanwege het vaak interruptive karakter. Dan moet je het wel heel goed doen om door de consument geaccepteerd te worden.

Een luchtballon kan je heel goed inzetten om aan Brand Marketing, Aerial Marketing en Product Marketing te doen. Een luchtballon biedt een heel hoge visibiliteit en bereikt een breed publiek. We worden steeds als zeer positief geaccepteerd door consumenten van alle leeftijden en doelgroepen, het heeft een onschatbare marketingwaarde.

In tijden van sociale media, circuleert uw ballon en uw merk via foto’s en filmpjes op het internet, zonder enige moeite. Passagiers beleven een onvergetelijke avond, koppelen deze ervaring aan U!

Met passagiers ballons varen we u visite kaartje over steden als: Gent, Antwerpen, Brugge enz. Up Ballooning heeft een aantal ballonmanden te beschikking, hierboven hangen we een ballonenveloppe met u “Brand” of reclame voor een bepaald product.

Je kan bij ons steeds terecht voor een professionele aanpak, van A tot Z Een vrijblijvend ontwerp en verdere uitwerking van u project.

 

Opleiding tot ballonvaarder

Je kan bij Up Ballooning terecht voor je opleiding tot ballonvaarder. Dit alles volgens de EASA normen. Up Ballooning  is aangesloten bij twee scholen (DTO):

  • Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart. De KNVvL is dé vereniging voor luchtsporters en liefhebbers van de lichte luchtvaart.
  • Koninklijke Belgische Ballonvaart Federatie. De KBBF heeft tot doel de ballonvaart in al zijn aspecten te bevorderen.

We kunnen dus iedereen een gepaste opleiding bieden. Volg je les in Nederland maar wil je instructie in België? Of wil je een complete opleiding in België? Alles is mogelijk! Je kan bij ons steeds terecht voor een professionele opleiding.