Ballonvaart 5 personen privé

Een ballonvlucht voor 5 personen is een populaire vluchtformule bij Up Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, familie of vrienden van de prachtige verzichten die het Vlaamse landschap ons te bieden heeft. Ballonvaren met je eigen gezelschap geeft een meerwaarde aan u ballonvaart beleving.

(6 klantbeoordelingen)

950.00  incl. BTW

Opstijglocaties

Up Ballooning beschikt over enkele opstijglocaties die we gebruiken in functie van de windrichting en snelheid. Zo kan ons ervaren team steeds een veilige en ontspannen ballonvlucht garanderen. Wil je varen vanop je eigen locatie dat kan dit ook in samenspraak met ons team.

Wat is inbegrepen?

 • Een persoonlijke Vip behandeling.
 • Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie.
 • Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
 • Ballonvaart van een minimaal 1 uur.
 • Après-ballon met Champagne op het landingsterrein.
 • Een exclusief vaartcertificaat als aandenken.
 • Verzekering door Axis.
 • Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.
 • Een ballonvaart zonder andere passagiers in de mand.

Hoe verloopt een ballonvaart?

We nemen jullie in de wereld van ballonvaren. Ga mee op avontuur, elke vaart is steeds onvoorspelbaar en iets uniek! We verwelkomen u op de afgesproken plaats.  De balloncrew stelt de luchtballon op alvorens vertrek we betrekken u hierbij waar kan! U krijgt een persoonlijke briefing door de piloot, dit omvat: Alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften, uitgebreid uitgelegd over het vaart gebeuren en de landing. Zo kan zelfs de meest gestresseerde passagier met hoogtevrees met volle teugen genieten van de ballonvaart die ongeveer een uur duurt. Afsluiten doen we met een leuke babbel en aperitief op de landingsplaats. Voor de allerkleinste onder ons voorzien we frisdrank. Met een traditionele doop sluiten we deze rustgevende luchtdoop af.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

Er bestaat geen minimum of maximumleeftijd om mee te mogen vliegen met een warme luchtballon. Bij kinderen onder de 12 jaar is een begeleider wel verplicht. Indien de kinderen niet boven de ballonmand uit kunnen kijken, is een opstapje of kruk wel aan te raden.

Wat moet je aandoen voor een ballonvaart?

Een ballonvaart is een sportief gebeuren we raden u aan om stevige schoenen en lange broek aan te doen. Koud is het nooit in de mand, het kan wel flink afkoelen als de zon ondergaat.

Hoogtevrees?

Hebben sommige groepsleden last van hoogtevrees? Laat dat alvast geen issue zijn! Tijdens een luchtballonvaart maak je geen fysiek contact met de grond

Wens je een ballonvaart voor 5 personen op maat?

 • Verkies je een eigen gekozen opstijglocatie?
 • Andere specifieke vluchtwensen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een offerte op maat!

Wat vinden onze klanten van Up Ballooning?

Amazing experience. They are extremely professional, communication with them was very smooth. Highly recommend !
Boghos Karibian
2022-09-26
Top beleving
Martijn De.Putter
2022-08-01
I have a fear of heights, but once I was used to being in the balloon it was an amazing experience. You do not feel like you are moving and you float along. A wonderful and memorable experience.
Danielle Tylke
2022-07-03
Top ervaring gehad. We hadden prachtig weer en zeer vriendelijk en kundig personeel. Aanrader!
Mathijs Blommaert
2022-06-15
Voor een ballonvaart in Vlaanderen moet je bij Up Ballooning zijn! We verzorgen ballonvaarten in heel Vlaanderen. We hebben formulles tussen Gent en Antwerpen en over steden zoals Gent, Antwerpen en Brugge.
Up Ballooning Ballonvaarten
2022-05-29
Leuke ballonvaart gehad met een aangename ballonvaarder
Dieter Peeters
2022-05-19
Geweldige vlucht gehad. Correcte en vlotte communicatie. Zeer flexibel om bij annulatie een andere dag in te plannen. Een aanrader!
Joy Van Craenenbroeck
2022-05-02
Een zalige ballonvaart achter de rug!! Alles goed geregeld en vlot verlopen 👌👌 ook zeer vriendelijke mensen 🤗🤗 wat een aanrader!!
femke van hove
2022-04-30
We hadden een superervaring met een adembenemend helder uitzicht! Kristof zijn professionalisme, duidelijke uitleg en rust zorgde ervoor dat iedereen zich 100% op z’n gemak voelde. Top! 👌
Elien Sterck
2022-04-05