Ballonvaart Gent
Een stad die leeft

Ballonvaart over Gent

149 per persoon

Maak een ballonvaart over uw favoriete stad! Regelmatig plannen we een ballonvaart over de stad. Gent is een historische, maar ook een eigentijdse stad. In Gent wordt gewoond en geleefd, gewerkt en genoten. Elke dag opnieuw.

Bekijk één van de mooiste grootsteden van België vanuit een luchtballon en geniet van de historische binnenstad, die echt een plaatje is! Vergeet je camera dus niet bij een ballonvaart over Gent! Vaar over de Korenmarkt en de Vrijdagsmarkt. Bekijk de Sint-Baafskerk, Sint-Niklaaskerk, Belforttoren, het Gravensteen, de Graslei en de Korenlei vanuit de lucht.

Je kan de ballonvaart over Gent reeds bestellen vanaf 1 persoon. Vanaf 4 personen kan u zelf een datum kiezen waarop je wil varen.

Wat moet je verwachten?

 

  • Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie.
  • Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
  • Ballonvaart van een minimaal 1 uur.
  • Après-ballon met Champagne op het landingsterrein.
  • Verzekering door Aviabel.
  • Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing.

Ballonvaart over Gent

149.00 

1488 op voorraad

Privévluchten op maat

 

Wens je alles nog een stuk exclusiever? Reserveer dan een privévlucht helemaal voor jou alleen en neem je geliefde, zakenrelaties, vrienden of familie mee op dit avontuur.

Aalter, De Pinte, Deinze, Destelbergen, Evergem, Gavere, Gent, Lievegem, Lochristi, Melle, Merelbeke, Moerbeke, Nazareth, Oosterzele, Sint-Martens-Latem, Wachtebeke, Zulte, Assenede, Eeklo, Kaprijke, Maldegem, Sint-Laureins, Zelzate