Bedrijven incentive ballonvaart

Als bedrijf wil je natuurlijk dat je medewerkers goed gemotiveerd blijven en dat er een goede teamspirit heerst. Er zijn veel verschillende manieren om dat te bereiken, maar een bedrijfsuitje kan daarbij helpen. En wat is er nu leuker dan een ballonvaart met het hele team? Bij Up Ballooning kun je terecht voor een bedrijfsincentive ballonvaart tot 16 personen.

Voordelen van een bedrijfsincentive ballonvaart
Een bedrijfsincentive ballonvaart heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een unieke ervaring die niet snel vergeten zal worden. Samen met collega’s zweven door de lucht en genieten van het prachtige uitzicht, dat is iets wat niet iedereen kan zeggen te hebben meegemaakt. Daarnaast kan een bedrijfsincentive ballonvaart bijdragen aan de teambuilding. Samenwerken om de ballon op te laten en weer veilig aan de grond te krijgen vereist een goede communicatie en samenwerking. Tot slot is het een leuke beloning voor het harde werken van het team.

Het bedrijfsincentive arrangement
Het bedrijfsincentive arrangement van Up Ballooning is speciaal samengesteld voor bedrijven. Het arrangement is geschikt voor groepen tot 16 personen en bestaat uit een ballonvaart van ongeveer een uur, champagne bij de landing en een certificaat als aandenken aan de ballonvaart. Het is mogelijk om de ballonvaart te combineren met een lunch, borrel of diner op een bijzondere locatie.

De ballonvaart
De ballonvaart begint met het opzetten en opblazen van de ballon. Dit duurt ongeveer een half uur en alle deelnemers kunnen hierbij helpen. Als de ballon eenmaal klaar is, stappen de passagiers in en gaat de ballon de lucht in. De ballonvaart duurt ongeveer een uur en de piloot zal onderweg vertellen over de omgeving. Na de landing wordt er traditioneel champagne gedronken en krijgt iedereen een certificaat als aandenken.

Veiligheid
Veiligheid staat bij Up Ballooning voorop. De ballonvaart gaat alleen door bij goed weer en de piloot is altijd in het bezit van de benodigde certificaten. Daarnaast zijn alle passagiers verzekerd tijdens de ballonvaart.

Kosten en boeken
De kosten van het bedrijfsincentive arrangement zijn afhankelijk van de wensen van het bedrijf. Het is mogelijk om een offerte op te vragen via de website van Up Ballooning. Het arrangement kan geboekt worden op een datum en tijd naar keuze, mits deze beschikbaar is.

Referenties
Up Ballooning heeft al vele tevreden klanten gehad. Op de website zijn verschillende referenties te vinden van bedrijven die een bedrijfsincentive ballonvaart hebben geboekt.